Προσφερόμενες Ιατρικές Υπηρεσίες


Διάγνωση και θεραπεία νευρολογικών και ψυχιατρικών παθήσεων, καθώς και ειδικός νευροφυσιολογικός έλεγχος. Παρέχονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

 

Νευρολογικές-Νευροφυσιολογικές

Στο Νευρολογικό – Νευροφυσιολογικό ιατρείο διενεργείται νευροφυσιολογικός έλεγχος, ο οποίος περιλαμβάνει:

Οι διαγνωστικές αυτές εξετάσεις διενεργούνται παράλληλα με την αντικειμενική νευρολογική εξέταση και τη λήψη του ιστορικού, προκειμένου να οδηγήσουν στην ορθή διάγνωση των παθήσεων του περιφερικού αλλά και του κεντρικού νευρικού συστήματος. Ο ηλεκτροφυσιολογικός έλεγχος μπορει να γίνει κατ’ οίκον.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις ανωτέρω εξετάσεις προκειμένου να μάθετε λεπτομέρειες για τις παθήσεις στις οποίες είναι χρήσιμη ή να εξερευνήσετε τις νευροφυσιολογικές εξετάσεις με διαδραστικό τρόπο, με τη βοήθεια του παρακάτω διαδραστικού νευροφυσιολογικού χάρτη:

 

Διαδραστική Εξερεύνηση των Νευροφυσιολογικών Εξετάσεων

Ψυχιατρικές

Παρέχεται η δυνατότητα διάγνωσης και αντιμετώπισης ψυχικών παθήσεων (συναισθηματικές διαταραχές – κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές – κρίσεις πανικού, ψυχώσεις, διαταραχές ύπνου, άνοια, κ.ο.κ.). Η ψυχιατρική διάγνωση περιλαμβάνει τη συνέντευξη με τον ασθενή και το συγγενικό του περιβάλλον, εφόσον κριθεί απαραίτητο, και τον εργαστηριακό έλεγχο, προκειμένου να αποκλεισθούν παθολογικές καταστάσεις που μπορούν να εμφανισθούν με συμπτώματα από την ψυχική σφαίρα, όπως είναι οι διαταραχές του θυροειδούς, ποικίλες νευρολογικές παθήσεις κ.ο.κ.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail